Futárszolgálat

Az Iszkiri Futárszolgálat küldemények kerékpáros / motoros / autós / vonatos szállításával foglalkozik Budapesten és környékén valamint országszerte. Vállaljuk levelek és egyéb dokumentumok (filmek, chromalinok, tervrajzok, aláírandó szerződések), adathordozók, reklámanyagok, termékminták, ilyen-olyan jegyek vagy bármely más - jogszabályokba nem ütköző - tárgy szállítását.

Megrendeléseit hétfőtől péntekig, 8.00 órától 17.00 óráig várjuk a +3613431330-as telefonszámon és az info@iszkiri.hu e-mail címen.

A küldemény mérete és tömege: Kerékpáros futárjaink vízhatlan zsákokkal dolgoznak, melyek űrmérete körülbelül 25x25x30 centiméter (például akár két laptoptáska vagy más A/3-as méretű dolog belefér). Az ennél nagyobb terjedelmű vagy 5 kilogrammnál nehezebb, vagy törékeny csomagokat személygépkocsival, 100kg felett kisteherautóval szállítjuk.

Annak érdekében, hogy a küldemény hiánytalanul kerüljön átadásra, és a szállítás folyamán ne érhesse sérülés, csomagolja azt megfelelően. Nagyobb filmeket, posztereket és egyéb megtörésre hajlamos anyagokat tekercselve, kemény hengerben tudjuk átvenni.