Futárszolgálat

Az   I S Z K I R I   futárszolgálat kis küldemények kerékpáros (Bp.) és autós (Bp. és Vidék) szállításával foglalkozik főként Budapesten és környékén, valamint igény esetén országszerte is. Vállaljuk levelek és egyéb dokumentumok (filmek, tervrajzok, szerződések, adathordozók, reklámanyagok, termékminták, belépőjegyek) vagy bármely más - jogszabályokba nem ütköző - kisebb tárgy szállítását.

MEGRENDELÉSEIKET Hétfőtől Péntekig, 8.00 órától 17.00 óráig várjuk a +361 3431330-as telefonszámon és az info@iszkiri.hu e-mail címen.

(A 16 óra után megrendelt és/vagy csak 17 óra után kézbesíthető küldemények esetén az alapdíjon felül +50% felárat számítunk fel.)
/ A munkanap csere miatti szombati munkanapokon mi NEM vállalunk kézbesítést /

A küldemény mérete és tömege: Kerékpáros futárjaink vízhatlan zsákokkal dolgoznak, melyek űrmérete körülbelül 35 literes (kb.: 25x35x45 centiméter). Kerékpáros díjszabással szállítható csomag felső mérethatára: 25 x 30 x 5 cm, és tömeghatára legfeljebb 2 kilogramm.
Az ennél nagyobb terjedelmű, vagy 2 kilogrammnál nehezebb, vagy törékeny csomagokat személygépkocsival, 100kg felett pedig kisteherautóval szállítjuk. (További részletek a SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK oldalon.)

Annak érdekében, hogy a küldemény hiánytalanul kerüljön átadásra és a szállítás folyamán ne érhesse sérülés, kérjük csomagolják be azt megfelelően. A filmeket, posztereket és egyéb érzékeny iratokat tekercselve, kemény hengerben tudjuk átvenni.

TARIFA-ROBOT -unk segítségével előhívható adatbázisunkból, a budapesti felvételi és a leadási címek közötti szállításhoz tartozó pontos TARIFA.

          T I S Z T E L T    P A R T N E R E I N K   !       
     A 2019. ÉVI UTOLSÓ MUNKANAPUNK: 2019.DEC.20. PÉNTEK.
        2019. Dec. 21. és 2020. Jan. 01. között cégünk pihenőt tart.
              2020. JAN. 02-ától ismét rendelhetnek Tőlünk futárt.
KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNUNK !